9/6/2017 12:59:25 PM
Total Posts 4

Country/Region Director – MyMultiChannel

Country/Region Director My MultiChannel

Na het succes in Nederland willen wij uitbreiden naar verschillende landen in de wereld. Inmiddels zijn er al verschillende landen (oa. Duitsland,
Spanje en België) operationeel.

Wie zijn wij?
MyMultiChannel is een SAAS-oplossing voor het maken van Customer Journey's en Customer Communication Management voor uiteenlopende markten, bedrijven en processen zoals; Hotels (Guest Journey's), Marketing Automation, Credit Management (Invoicing & Dunning), Webshops en is het ook uitermate geschikt voor Developers, om zich te focussen op hun core-applicatie en de communicatie af te laten handelen door MyMultiChannel.

Wie ben jij?
Jij bent een man of vrouw die verstand heeft van IT en Communicatie oplossingen en deze met al jouw ervaring als de beste weet te verkopen. Je bent woonachtig in het land of de regio waar jij verantwoordelijk voor wordt en je spreekt Nederlands en uiteraard ook vloeiend de taal van het land of regio waarin je woont. Om te groeien zal je mensen moeten aannemen en dus ervaring moeten hebben in het aansturen van mensen.

Wat ga jij doen?
Je eerste en belangrijkste prioriteit is het genereren van leads en verkopen van de oplossing binnen jouw land of regio, daarbij help je ook de klant met het opzetten van zijn eerste Customer Journey’s en behoud je het klantcontact.

Hierna ga je bouwen aan je eigen organisatie! Je kunt verkopers aannemen om meer omzet te genereren waardoor je weer implementatie consultants moet aannemen, om al je nieuwe klanten op weg te helpen en bestaande klanten te kunnen ondersteunen. Voor de rest laten we jou, als ondernemer, vrij!

Wat krijg jij van ons?
Als ondernemer zal je moeten investeren in deze unieke kans, dit betekend dat je je salaris zelf zal moeten gaan verdienen door te gaan verkopen. Hiervoor krijg je wel aandelen in de op te richten organisatie in het land of regio en bepaal je dus je eigen succes. Daarnaast ondersteunen we jouw actief met Marketing activiteiten, leveren we support en helpen je op weg met de implementatie van de eerste klanten.

Durf jij dit avontuur aan?
Stuur jouw motivatie op naar: Chris van der Veen (chris@mymultichannel.com)