Kun je ons iets vertellen over Vopak?

Koninklijke Vopak is ‘s werelds toonaangevende onafhankelijke tankopslagbedrijf. We exploiteren een wereldwijd netwerk van terminals, gevestigd op strategische locaties langs belangrijke handelsroutes. Met een geschiedenis van 400 jaar en een sterke focus op veiligheid en duurzaamheid, zorgen wij voor een efficiënte, veilige en schone opslag en behandeling van vloeibare bulkproducten en -gassen voor onze klanten. Op deze manier kunnen we producten leveren die van vitaal belang zijn voor de economie maar ook ons dagelijks leven. Het gaat hierbij om olie, chemicaliën, gassen en van LNG tot biobrandstoffen.

Vopak is genoteerd aan de effectenbeurs van Euronext Amsterdam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. In combinatie met onze joint ventures en gelieerde ondernemingen telt ons internationale personeelsbestand meer dan 5.500 mensen. Vanaf 5 mei 2017 exploiteert Vopak 67 terminals in 25 landen met een totaal gecombineerde opslagcapaciteit van 35,7 miljoen m3. Daarnaast is nog eens 2,8 miljoen m3 in ontwikkeling, deze zal naar verwachting voor het einde van 2019 operationeel zijn.

 

Waarom heeft Vopak gekozen voor Texas?

Wij zijn wereldwijd actief en exploiteren een netwerk van terminals op strategische locaties langs belangrijke handelsroutes. Texas past hier perfect in.

 

Welke advies wil je meegeven aan Nederlandse ondernemers die zaken willen doen in Texas?

Het beste advies is om jezelf aan te passen aan de cultuur en open te staan voor verschillen. Daarnaast moet je echt investeren in het maken van de juiste connecties die in jouw zakelijke behoeftes voldoen.


Wilt u meer weten over Vopak, bezoek dan hun website www.vopak.com