Meer dan 4700 mensen hebben the 7de jaarlijkse Breakbulk Americas Conference bijgewoond in Houston.

 

The exposanten en sponsoren bevatten aandeelhouders van vrachtverzenders, havens, terminals, logistiek providers, weg-, rail-, schip- en luchtvervoer, gespecialiseerde oceaan vervoerders, export verpakkers en bevoorrading bedrijven.

 

Breakbulk Americas is de grootste show voor project en breakbulk cargo specialisten in Amerika, met speciale evenementen, workshops en een van de grootste maritieme tentoonstellingen. Conferentie onderwerpen waren onder andere, breakbulk vooruitzichten, markt trends, toekomst kansen, transport connectiviteit en technologische innovaties.

 

Er waren lessen tijdens het evenement over bijvoorbeeld gesprekken in managing trade compliance in een complex global environment en over vooruitzichten van markttrends, kansen en connectiviteit in de transport industrie.

 

De haven van Rotterdam kwam met een delegatie van bedrijven waaronder Broekman Logistics, Jumbo, LV Shipping & Logistics en Share Projects. Hun expositie had een prominente plek in het midden van de showroom, wat zorgde voor goede netwerk kansen.

 

Het NBSO was ook tevreden met de meetings die ze hadden georganiseerd met industrie leiders voor de Nederlandse bedrijven die Houston bezochten en haalden zo het maximale uit hun reis.

 

Bezoek de website van Breakbulk Americas om meer over hun te leren.

October 25, 2018

Comments