Kun je ons iets vertellen over je bedrijf als makelaar?

Over mijn bedrijf: ik ben makelaar in onroerend goed en werk onder de paraplu van Keller Williams Memorial Realty. Werken onder deze paraplu betekent dat ik over de modernste faciliteiten en tools beschik, maar wat nog belangrijker is, KW Memorial erkent ons als onafhankelijke contractanten en laat ons onze bedrijven runnen zoals we dat willen binnen de grenzen van het Texas Real Estate Committee. Hoewel ik persoonlijk focus heb op residentieel vastgoed, heb ik geweldige partnerships met commerciële makelaars en kan ik hulp bieden bij elke vorm van onroerend goed transacties. Mijn passies zijn luxe en internationaal onroerend goed. Ik kan zowel op lokale schaal als op internationale schaal werken. Voor mijn lokale klanten in Houston betekent dit dat je alle voordelen krijgt van een lokale makelaar, maar bovendien krijg je internationale bekendheid en marketing via mijn netwerk. Naast dat, als je op zoek bent om te kopen of te verkopen in het buitenland, heb ik mezelf afgestemd met specialisten in veel verschillende landen, evenals specialisten die kunnen helpen met estate planning en gezondheidszorg, onder andere. Als je van de wereld je speeltuin wilt maken, kan ik je helpen dat mogelijk te maken!

Waarom heb je ervoor gekozen om een ​​kantoor in Texas te openen?

Ik ga niet liegen, het werk van mijn man bracht ons naar Texas. Ik had eerder onroerend goed gekocht en verkocht in andere staten, dus het was een snel besluit om mijn licentie hier ook te behalen. Nou, dat was een beslissing waar ik nooit spijt van heb gehad. Houston heeft een geweldige internationale cultuur en er is letterlijk een woning voor iedereen. Of u nu wilt investeren, een pied-à-terre of een luxe landhuis, wij kunnen voor u iets vinden. Aan de andere kant is Houston een belangrijk knooppunt voor veel luchtvaartmaatschappijen en maakt het eenvoudig om overal naartoe te gaan. Dat betekent dat investeren in een tweede huis, vakantie woning of een pensioen in het buitenland veel logischer is. Onroerend goed is een spannende business om in te zitten en in Houston ligt de wereld aan je voeten!

Welk advies kun je geven aan Nederlandse ondernemers die zaken willen doen in Texas?

Advies voor ondernemers: Texas, en Houston specifiek, is enorm, en er is gelegenheid voor iedereen. Als je een open geest hebt en bereid bent om hard te werken, zul je voor bijna alles een markt vinden. Hoewel ik op verschillende plaatsen in de VS heb gewoond en gewerkt, heb ik nog nooit een gemeenschap / markt ervaren die zo internationaal is als Houston. Als Nederlander hebben we de reputatie 'global minded' te zijn en, afhankelijk van uw branche, in een markt als de onze kan dat u absoluut een voorsprong geven.

 

 

 


Als je meer wilt weten over de business van Catherine van Zutphen, klik dan hier.