Als ondernemer is Saskia Pardaans gespecialiseerd in sales, marketing en communicatie. Voordat zij bij de Netherlands Business Support Office is gaan werken, heeft zij 10 jaar een trainingsbureau gehad. Daarnaast heeft zij als interim manager bij meerdere bedrijven de basis gelegd voor klantgericht en commercieel denken. Bovendien heeft Saskia de laatste 3 jaar gewerkt voor VNO-NCW, de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland.

De werkwijze van Saskia bestaat uit een combinatie van persoonlijke gedrevenheid en zakelijke resultaatgerichtheid. Met als doel om mensen te inspireren, te verbinden en aan te zetten tot actie.

Een aantal quotes van relaties:

  • Ik heb Saskia leren kennen als een professionele, commerciële doener. Saskia is een kei in het in organiseren van events met oog voor details. Door haar commerciële instelling begrijpt ze de problemen en wensen van ondernemers.
  • Ik ken Saskia als een enthousiast en gedreven persoon. Als ze ergens haar tanden in zet laat ze niet meer los. En kan daarnaast het hele speelveld overzien.
  • Ze is direct, alert en objectief en dit gecombineerd met haar enthousiasme en optimisme zorgt voor een verfrissende samenwerking.
  • Saskia is een no-nonsense, pragmatische aanpakker die met grote commitment aan de slag gaat om de doelen te realiseren. Naast deze resultaatgerichtheid heeft zij ook veel oog voor de menselijke factor in organisaties.