Een feestelijk succes

Koningsdag 2018 is voorbij en we willen iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt. Dit jaar was de tweede keer dat we het georganiseerd hebben en we hopen op lange traditie.

Het zien van alle lachende gezichten gekleed in prachtige felle oranje maakte ons bij de NBSO zo trots en blij als de Nederlandse vertegenwoordiging in Houston. Het was geweldig om iedereen te zien genieten van kroketten, bitterballen, saté en verse stroopwafels van de Stroopclub!

De koelte van deze lente in Houston en het prachtige buitenterras van The West End - A Public House was de perfecte setting voor deze aloude Nederlandse traditie.

Niets van dit alles zou mogelijk zijn geweest zonder onze genereuze sponsors Scandia Gear, Central Market, Houthoff en de Stroop Club. We willen nogmaals onze oprechte dankbaarheid uitspreken voor het helpen van ons, om een ​​van de beste nachten van het jaar mogelijk te maken.

En toen de nacht werd afgesloten met de vrolijke Nederlandse melodieën geleverd door DJ X, kijken we al uit naar de Koningsdag viering van volgend jaar.

Nogmaals bedankt voor he feesten met ons!

Heb je het Koningsdagfeest gemist en wil je zien wat er gebeurde bekijk  dan de foto's. Wil je jouw fotobooth-afbeelding digtaal hebben, klik dan hier.

                                                                             

April 30, 2018

Comments