Kun je ons iets vertellen over LV Shipping and Logistics?

Wij zijn een van de grootste private transport- en expeditiebedrijven in Nederland. We zijn trots om aan te kondigen dat we over drie jaar 100 jaar bestaan.

Vanuit die sterke Nederlandse oorsprong is een internationaal bedrijf uitgegroeid dat in staat is kapitaalgoederen, -apparatuur en -materialen over de hele wereld over land, over zee en door de lucht te verplaatsen. Wij bedienen vele industrieën, waaronder: olie, gas, energie, mijnbouw, automotive, detailhandel, chemicaliën, farmaceutica en het volledige scala van verschillende industrieën die hen ondersteunen.

Onze groei is klantgericht. Dit heeft ervoor gezorgd dat ons bedrijf  zich heeft ontwikkeld op belangrijke locaties over de hele wereld, waaronder: 12 kantoren in het VK, Rio De Janeiro, Brazilië, Baku, Azerbeidzjan, Dammam en Jeddah, Saoedi-Arabië, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten , 7 kantoren in Indonesië, Singapore, één in Arkansas en natuurlijk Houston, Texas.

Verdere ontwikkelingen zijn gaande in Georgië, Bulgarije, Maleisië en Thailand.

We verwachten binnenkort verdere groei waarvan we je later meer kunnen vertellen.

Omdat wij een familiebedrijf zijn, hebben we altijd het standpunt ingenomen dat lokale inhoud deel moet uitmaken van onze samenstelling. We hebben deze filosofie doorgevoerd bij al onze internationale kantoren. Deze worden beheerd door sterke lokale bedrijfsleiders die een gezonde belangstelling voor succes hebben, aangevuld met onze kernwaarden van een sterke toewijding aan service en ethiek bij alles wat we doen. Natuurlijk blijven we dicht bij onze familie om ervoor te zorgen dat dit hoge serviceniveau aan onze klanten wordt geleverd.
 

Waarom heeft LV Shipping and Logistics  voor Texas gekozen?

We hebben Texas gekozen als een van onze eerste internationale investeringen voor veel van de redenen. Onze klanten verhuisden materialen van en naar Noord-Amerika en naar andere landen in Zuid-Amerika. Aangezien veel van deze verzendingen verband hielden met de olie- en gasindustrie in Houston, volgde het noodzakelijkerwijs dat we daar onze eerste locatie in de VS zouden moeten vestigen.
 

 
Wat voor soort advies wil je geven aan Nederlandse ondernemers die zaken willen doen in Texas?

Wanneer iemand besluit te investeren of zaken te gaan doen in Texas, willen wij de volgende tips geven:

  • Besteed veel tijd aan het leren kennen van de zakelijke omgeving met aandacht voor de financiële regelgeving.
  • Probeer zo klantgericht mogelijk te zijn. Wees bewust van de markten waarin u handelt en de uitdagingen en kansen die daar worden vertegenwoordigd.
  • Verdiep jezelf in de arbeidswetten en salarisschalen.
  • Stel een goede, gebruiksvriendelijke advocaat aan.
  • Betreed de markt met je ogen open en bereid je voor op een lange termijn visie.
  • Zorg voor een hechte werkrelatie met uw belangrijkste klanten en personeel.
  • Maak een verbintenis met de markt en ontvang niet alleen, maar geef ook.
  • Loop voordat je rent.

Wilt u meer weten over LV Shipping and Logisitcs, bezoek dan hun website www.lensveld.com