Kan je ons iets vertellen over Scandia Gear? 

Sinds 1974 is Scandia Gear gespecialiseerd in het creeeren van kleding en PPE voor de Maritime en Offshore industrie.  Als een expert partner voor de klanten willen we verzekeren dat hun werknemers goed beschermd en goed aangekleed zijn; voor ons zijn dat niet te scheiden waarden. Deze inzet richting onze klanten heeft geleid tot een product lijn die gedefineerd is door functionaliteit en een reputatie die versterkt is door marktgerichte prijzen en snelle productlevering vanuit voorraad- we hebben kantoren op drie coninenten- zonder de noodzakelijke betrokkenheid van derde partijen. wanneer je een outfit nodig hebt voor maritieme of offshore werknemers, hebben wij alles wat je nodig hebt en kunnen we het snel bij je bezorgen. Onze leidende producten zijn coveralls, handschoenen, immersion pakken, schoeisel, kombuis kleding en kleding voor extreme temperature. Onze dienstverlening is wereldwijd vanuit Rotterdam, Singapore en Houston. Het internationale karakter van Scandia is gebaseerd in een familiebedrijf, met langdurige klantrelaties en een welverdiende reputatie gebouwd on ongevenaarde productkwaliteit en service, en uiteraard vertrouwen. 

 

Waarom heeft Scandia Gear er voor gekozen om een kantoor te openen in Texas?

Onze  core business is de maritime en offshore industrie, aangezien Houston de olie & gas hoofdstad van de wereld is, was deze keuze simpel. Texas is het middelpunt van 's werelds petroleum en enenergie industrie. Het aantal bedrijven dat hier gevestigd is, met name in Houston en het aantal aan deze industrie gerelateerde bedrijven in de staat en regio is verbluffend.  Daarnaast maakt de lokalisering van Houston onze logistics naar de oost- en west kusten, het Caraïbisch gebied en Centraal- en Zuid Amerika een stuk eenvoudiger.

 

Welk advies wil je meegeven aan Nederlandse ondernemers die zaken willen doen in Texas?

We zijn onder de indruk van hoe direct iedereen is, een welkome herinnering aan hoe de Nederlanders communiceren. Zakendoen is behoorlijk rechtoe rechtaan. Zakendoen in Texas is niet echt verschillend van zaken doen elders in de natie. De V.S. is een dynamische, pro- bedrijven markt met duidelijk omlijnde regels en open voor innovatie. Wanneer bedrijven besluiten dat zij jouw product willen en de prijs wordt als redelijk beschouwd, wordt er niet geaarzeld om het product te kopen. We are impressed with how direct everyone is, a welcome reminder of how we Dutch communicate. Business, as well, is rather straightforward.


Wilt u meer weten over Scandia Gear, bezoek dan hun website: ​www.scandiagear.com