Kun je ons iets vertellen over ZuluDesk?

ZuluDesk is een voordelig, state-of-the-art, Mobile Device Management (MDM) systeem ontworpen voor educatie. Ons bedrijf heeft zijn wortels in een school waar onze oplossing is ontwikkeld en getest. ZuluDesk is in 2015 gestart en heeft nu in meer dan 40 landen, scholen die onze MDM-oplossing gebruiken. Naast ZuluDesk hebben we een MDM-oplossing voor kleine en middelgrote bedrijven genaamd Xinca. We hebben gebruikers zoals banken, automotive klanten, ziekenhuizen, gezondheidszorg bedrijven, architecten, etc.

We willen scholen en bedrijven helpen met de apparaat implementatie, veilig gebruik van apparaten en app-beheer voor alle Apple-apparaten. Daarom hebben we continue updates en ontwikkeling voor ons systeem en zijn we klaar om nieuwe functies te implementeren wanneer deze door Apple worden uitgebracht (vaak zero-day uitgave).

Waarom heeft ZuluDesk besloten om een ​​kantoor in Austin te openen?

ZuluDesk werkt samen met Apple om innovatieve oplossingen te bieden aan scholen, ouders en IT-professionals. Met het voortdurend groeiende veld van onderwijstechnologie, hebben we gepland om een ​​nieuw kantoor te openen in Austin, Texas. De Apple-afdelingen waar wij mee samenwerken zijn gevestigd in Austin, vandaar onze keuze voor Austin.

Wat wil je doen in Texas?

Als je een bedrijf in de Verenigde Staten wilt starten, moet je vooruit plannen en veel geduld hebben. Vooral als je ook een medewerker hebt die naar de nieuwe locatie mee verhuisd. Houd er rekening mee dat een visum maanden of zelfs meer dan een jaar kan duren. Daarnaast hebben we een aantal goede tips en adviezen van het NBSO ontvangen, dus we raden je aan om contact met hen op te nemen!


Als je meer wilt weten over ZuluDeks, bezoek dan onze website: www.zuludesk.com en www.xincamdm.com